/   +31 (0)6-1411 0443

  dominiquerovers

 atelierrovers@upcmail.nl

  Atelier Rovers 


ATELIER ROVERS

Eigen werk

Vrijwel heel haar leven maakt Dominique kunst. Het grootste deel van haar werk bestaat uit schilderijen, etsen, mozaïek en (potlood)tekeningen, maar ook driedimensionaal werk hoort erbij. De verschillende technieken die Dominique toepast zijn hieronder beschreven.

OWN ARTWORK

Dominique has been creating artwork since she was very little. The majority of her collection consists of painting, etchings, mosaic and (pencil)drawing, but also three-dimensional work. The different techniques Dominique uses are described below.

SCHILDERIJEN

De meeste schilderijen van Dominique zijn geschilderd met olieverf op doek. Ze werkt naar de werkelijkheid, maar geeft daar haar eigen draai aan.

PAINTINGS

Most paintings of Dominque are oilpaint on canvas. Her artwork is based on reality, but with her own twist.

Pastel

Dominique maakt veel tekeningen in pastel. Haar favoriete onderwerpen zijn dieren en portretten van dieren. Pasteltekeningen van een huisdier zijn een perfect cadeau, voor jezelf of voor een ander. Neem contact op met Dominique om de mogelijkheden te bespreken.

PASTEL

Dominique creates a lot of drawings in pastel. Her favorite subjects are animals and animal portraits. Pastel drawings are a perfect gift, to give to yourself or to someone else. Contact Dominique to discuss the possibilities.

BEELDEN

De beelden zijn gemaakt van speksteen. Dit is een zachte steensoort die van zichzelf verschillende verrassende kleuren bevat.

SCULPTURES

Her sculptures are made from steatite, a soft stone with many different surprising colours.

GRAFIEK

De grafiek van Dominique is meestal afgedrukt in zwart-wit of bruin-wit. Het interessante van grafiek is dat er heel gedetailleerd gewerkt kan worden. Ieder lijntje is zichtbaar op de afdruk. Het is een ambachtelijke techniek die nooit verveeld.

GRAPHIC ART

Dominique's graphic art is usually printed in black-and-white or brown-and-white. What is interesting about graphic art is the fact that it gives a very detailed end result. Every little line is visible. It is real craftsmanship which never bores.